HR medewerker

Mediacollege Amsterdam
Kom jij bij ons werken?


Versterk jij onze HR afdeling, zodat onze medewerkers de beste opleiding aan onze studenten kunnen geven?

In onze vakschool worden de makers van morgen opgeleid. Wij leren studenten alle kneepjes van het mediavak en doen er alles aan om hen een goede start te geven in het leven. De leraren staan dagelijks aan het front, maar het is evengoed de achterban die deze belangrijke missie op zich neemt. Ben jij de gedreven HR medewerker die ons komt ondersteunen?

Jouw uitdaging
Als HR medewerker ben je een belangrijke spil binnen onze personeelsafdeling. De personeels- administratie valt voornamelijk onder jouw verantwoordelijkheid. Dit wil zeggen dat de personeels- en inhuuradministratie altijd up-to-date is, inclusief de ziekteverzuim-, opleidingen- en cursussenregistratie en UWV meldingen. Deze administratie houd je bij in het personeelsinformatiesysteem AFAS. En als je vast stelt dat stappen in HR processen of HR systemen niet goed werken, neem je initiatief tot verbetering. Vragen over HR data en rapportages vind je leuk om uit te zoeken en deze op een aansprekende manier te presenteren in excel of powerpoint.

Een andere belangrijke taak is dat je onze medewerkers, inclusief het management, op de hoogte houdt van wat er speelt in het personeelsbeheer. Denk hierbij aan CAO-kwesties en personeelsregelingen. Je bent ook betrokken bij de aanname van nieuwe personeel. Je stelt arbeids- en inhuurovereenkomsten en personeelsbrieven op en ondersteunt de recruiter met het plaatsen van vacatureteksten, het inplannen van de sollicitatiegesprekken en alles wat daarbij komt kijken. Organisatorisch ben je een echte duizendpoot. Je plant met gemak HR-bijeenkomsten en regelt de faciliteiten daarvoor tot in de puntjes. 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles is hier gesneden koek. Soms moet je zelf op onderzoek uitgaan en dan ontdek je dat het schoolsysteem best ingewikkeld kan zijn. Maar dat is een uitdaging, toch?

Wat wij vragen
 • Afgerond en volwaardig mbo+/ hbo diploma in een relevante opleidingsrichting, zoals bijvoorbeeld HRM en enige ervaring in HR
 • Kennis van en ervaring met AFAS is een voordeel
 • Kennis van rechtspositionele en arbeidsvoorwaardelijke regelingen en de daaraan verbonden procedures
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Accuraat en kwaliteitsgericht


Daarnaast houd je van aanpakken en ontzorg je zo veel als mogelijk je collega’s uit het HR team. Je denkt altijd een stap vooruit. Als jij iets organiseert, is overal aan gedacht.
Verder vind je het heerlijk om zelfstandig aan de slag te gaan. Als iets voor jou onduidelijk is, raak je daar niet van in paniek. Jij krijgt de informatie die je nodig hebt toch wel boven water.

Wat wij bieden
 • Fulltime jaarcontract op basis van 32 tot 36 uur dat we graag verlengen bij goed functioneren, een wederzijdse klik en als de omstandigheden het toelaten
 • Aantrekkelijk bruto maandsalaris, conform CAO/MBO tussen € 2.346,- en € 3.530,- (schaal 8) afhankelijk van kennis en ervaring bij fulltime
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenvoorziening bij het ABP, een riante eindejaarsuitkering, een royale vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten
 • Werkklimaat waarin je je beslist thuis zult voelen. De sfeer is informeel en niet het systeem maar de persoon staat centraal bij ons
Solliciteren


Zoek je een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Waar collega’s je dankbaar zijn voor je ondersteuning en de leerlingen en studenten in de wandelgangen altijd voor de vrolijke noot zorgen? Dan is het Mediacollege Amsterdam de plek voor jou! We willen graag kennismaken. Stuur ons je CV en een brief via de sollicitatiebutton.

Aarzel je misschien en wil je nog wat meer informatie? Neem gerust contact op met Lydia Rongen, hoofd HR, via l.rongen@ma-web.nl of bel haar even via het nummer 06-46713064. Of neem contact op met Anton Tempelaar, HR adviseur/ recruiter.

Het team
In het schoolgebouw, omringd door het gezellige geroezemoes van de studenten, vind je de HR-afdeling. Je werkt hier met vier andere collega’s, gewoon gezellig op dezelfde gang. Hier doen we niet aan de vrijdagmiddagborrel waarbij je je verplicht voelt aanwezig te zijn. We staan wel altijd voor elkaar klaar, houden van een lekkere gezamenlijke lunch op zijn tijd en gaan een paar keer per jaar samen uiteten. Omdat we dat oprecht leuk vinden.

Het Mediacollege Amsterdam
Bij het Mediacollege Amsterdam leren circa 3.000 jongeren een beroep in de mediabranche, op vmbo en mbo niveau. Zij krijgen les en begeleiding van 300 enthousiaste en gedreven leraren en ondersteuners. Wij zijn van mening dat we alleen kwaliteitsonderwijs kunnen leveren als we de best mogelijke werkomgeving voor deze waardevolle medewerkers creëren.

We zijn trots op het keurmerk ‘World class Work place’, omdat het een bevestiging is van het feit dat kreten als ‘Bevlogenheid’, ‘Betrokkenheid’ en ‘Werkgeversschap’ geen papieren tijger zijn binnen onze organisatie. Hier werk je met plezier. Onze collega’s bewijzen het en we nodigen je uit dit zelf te ervaren!


Deel deze vacature

 • Reageren tot:
  01-12-2021
 • Locatie:
  Contactweg 36, 1018AN, Amsterdam
 • Salaris:
  Min. € 2.346,- | max. € 3.530,- o.b.v. fulltime.

De vacature is naar jezelf verstuurd

(let op je hebt nog niet gesolliciteerd)